Vandermeeren Interieur
Menu

Kom laat je inspireren

Al meer dan 40 jaar maakt Vandermeeren interieurs van je huis een thuis. Het aanbod is ondertussen steeds uitgebreid met woonwinkels voor elk type interieur, comfortwens en budget. Al generaties lang onderscheiden we ons graag als dé experts in multifunctionele en/of ruimtebesparende oplossingen alsook in gericht en diepgaand advies voor jouw interieur, ongeacht de stijl. We hebben álles voor je in huis. Neem hier een kijkje in de 4 winkels en laat je inspireren door ons totaalpakket voor woning & appartement.

Nu de beste solden op alle merken

Ook tijdens de solden kan je op ons rekenen voor doordacht comfort en professioneel advies op maat. Maak je keuze uit een enorm gamma tafels en stoelen, knusse zetels, comfortabale relaxen... Alles om van je huis een thuis te maken. Klik hier voor meer info.

15% EXTRA SOLDEN op Auping

De wintermaanden zijn hét moment om je slaapkamer comfortabel en gezellig te maken. Wat je ook zoekt, Vandermeeren interieurs heeft altijd een mooi bed, een rustgevende matras of een zalig liggende boxspring die perfect bij jouw slaapkamer past. Profiteer nu van 15% EXTRA SOLDEN op het hele AUPING gamma en slaap nog lekkerder deze winter!


Krijg jij nooit genoeg van interieur?

Interieur is je ding en je blijft graag op de hoogte van nieuwtjes, promoties en speciale events. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Merken


Contact

Vandermeeren Interieur
Pannestraat 237, 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@vandermeeren.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18.30u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 14 - 18.30u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten