Meubelwinkel Vandermeeren interieurs - 4 winkels naast elkaar
Vandermeeren Interieur
Menu

C2 - Joli categorie Eten

Wat is er beter dan na een stresserende dag lekker te ontspannen in een Hukla re- laxzetel? Dankzij de ergonomische kus- sens glijdt de stress direct van je af. Je kan zelfs een massagefunctie toevoegen om helemaal tot rust te komen, maar ook aan het design werd gedacht. In het Hukla gamma zijn zowel relaxzetels voor klas- sieke als een moderne interieurs te vin- den. Bovendien kan je kiezen uit een ruim assortiment kleuren en afwerkingen

Kom in onze winkel Ergocomfort by Van- dermeeren kiezen wat voor jou het beste is. Onze specialisten zijn experten op het gebied van comfort en ergonomie en zul- len je graag te woord staan met een diep- gaande uitleg zodat je de goede keuze kunt maken. Ontdek de meeste vernieuw- ende spitstechnologieën op vlak van com- fort, laat je verrassen door handige geïn- tegreerde functies en kies uit ons uitge- breid gamma.

Ontdek een wereld van pure relaxatie, volledig afgesteld volgens jouw smaak en op jouw persoonlijke behoeften. Elk meu- bel is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt. Hukla koos Vandermeeren te- recht als partner en als dé referentie aan de kust, in Vlaanderen, Brussel, Wallonië, het noorden van Frankrijk en veel verder.

Merk: Joli

Meer meubelen in Eten

Beschikbaar bij Ergocomfort


Contact

Vandermeeren Interieur
Pannestraat 237, 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@vandermeeren.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 13.30 - 18u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten