Vandermeeren Interieurs - Jeugdkamers

Gepersonaliseerde slaapkamers voor kinderen en jongeren

In onze collectie vind je het volledige aanbod kinder- en jeugdkamers van Perfecta, NardiInterni en Erba. Stuk voor stuk hebben ze een ruime keuze aan bedden, kasten, bureaus, wandelementen, nachtkastjes en accessoires voor de slaapkamer. In verschillende kleuren. Je kiest uit hun vaste aanbod of stelt zelf een kinderkamer samen. Zoals bij het Italiaanse merk NardiInterni. Zij maken alles op maat. Handig als de kinderkamer een schuine muur heeft of heel klein is.

Kinderkamers met bed, hoogslaper of stapelbed

Als de kindjes mogen kiezen, zijn de hoogslapers het populairst. Ook bij de stapelbedden wordt er hard gestreden voor het bovenste bed. En ken je een kajuitbed? Dat is een bed met onderaan een uitschuifbare opbergruimte, heel handig voor als je weinig plaats hebt. Je kunt er ook een logeerbed in kwijt. Welk bed zal het worden? Kom kiezen in de Startup & Studio-winkel van Vandermeeren.

Vandermeeren Interieurs - Jeugdkamers
Vandermeeren Interieurs - Jeugdkamers

Kinderkamers zonder houdbaarheidsdatum

Veel kinderkamers zijn heel typisch voor jongens of meisjes. Met prenten van draken, ridders en prinsessen. Maar als je zoon of dochter wat groter wordt, wil hij of zij weer iets anders. Daarom kiezen we bewust voor tijdloze kinderkamers, die modegrillen moeiteloos overleven en eeuwig mooi blijven, ook voor de volgende generatie.

Maak een klein paradijs voor je kinderen met de complete kinderkamers van Vandermeeren. Kom kijken in onze toonzaal in Veurne. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bel 058 310 320 of info@vandermeeren.be.