Salons

Salons en relaxzetels om je helemaal te ontspannen

Zoek je een salon met een grote hoekzetel, een driezitsbank en een chaise longue? Of een tweezitsbank en een poef voor gezellige avondjes met zijn tweeën? Het belangrijkste aan je salon...

Salons en relaxzetels om je helemaal te ontspannen

Zoek je een salon met een grote hoekzetel, een driezitsbank en een chaise longue? Of een tweezitsbank en een poef voor gezellige avondjes met zijn tweeën? Het belangrijkste aan je salon is zijn aantrekkingskracht, zitbanken die roepen ‘hier smelt je stress als sneeuw voor de zon’. Kun jij weerstaan aan de lokroep van onze zetels? We dagen je uit!

Salons vol leven van modern tot klassiek

Onze salons zijn gemaakt om in te leven. Om ‘s avonds met het hele gezin in neer te ploffen voor jullie favoriete tv-programma, om je gasten in stijl te ontvangen en om je te beschermen onder een dekentje als je ziek bent. In de drie winkels van Vandermeeren vind je salons in elke stijl: kleurrijk, strak of warm klassiek – altijd van de beste kwaliteit.

Lederen en stoffen zetels: van fauteuil tot grote zitbank

Je kiest uit stoffen en lederen zetels in heel veel kleuren. Met of zonder hoofdsteunen, armleuningen en voetbanken. Fauteuils, tweezitsbanken, driezitsbanken, hoekbanken, chaises longues en slaapbanken: de keuze is eindeloos. Kom daarom naar onze woonwinkel en stel samen met onze interieurarchitecten een salon samen dat bij je gewoonten en in je woning past.

Relaxzetels: handmatig of elektrisch verstelbaar

Ben je iemand die boeken verslindt of graag series kijkt, het liefst úren aan een stuk? Of zoek je een zetel om zalig in uit te rusten, zonder rugpijn? Dan is een relaxzetel iets voor jou. Want die ondersteunt je rug, nek en benen precies waar het moet. De relax haalt de druk van je gewrichten, waardoor je lichaam helemaal ontspant. Anders gezegd: je krijgt een verjongingskuur terwijl je ligt. Kies bij Vandermeeren uit gestoffeerde en lederen relaxzetels, handmatig of elektrisch, in een kleur naar keuze – van onder andere JoriStresslessHimolla en Hükla. Leg je in de relaxfauteuils en laat je zweven.

Zetels, fauteuils en relaxstoelen tot in de puntjes verzorgd

Bij Vandermeeren geldt een streng beleid voor onze leveranciers: alleen producenten die met hart en ziel, en met de beste materialen meubels maken komen bij ons binnen. Dus welke zetel, fauteuil of relaxzetel je ook bij ons kiest, het zijn gegarandeerd superieure meubels. Gemaakt om lang mee te gaan en nauwgezet afgewerkt tot in de kleinste details. Die kwaliteit voel je.

Toon meer ...

Pagina's