Salontafels & bijzettafels

Salontafels en bijzettafels: onmisbaar en multifunctioneel

Waar leg je je sleutels als je thuiskomt? Of je boek waarin je aan het lezen bent? Of de afstandsbediening? Tafeltjes brengen orde in huis en zorgen ervoor dat je alles makkelijk...

Salontafels en bijzettafels: onmisbaar en multifunctioneel

Waar leg je je sleutels als je thuiskomt? Of je boek waarin je aan het lezen bent? Of de afstandsbediening? Tafeltjes brengen orde in huis en zorgen ervoor dat je alles makkelijk terugvindt. En soms zijn ze gewoon puur decoratief. Je vindt in onze winkels alle soorten salontafels en bijzettafels. Minimalistisch, modern en landelijk. Ronde, vierkante en rechthoekige tafeltjes. Welk tafeltje valt bij jou in de smaak? 

Kleine en grote salontafels in verschillende stijlen

Zoek je een praktische salontafel waar je wat rommel in kunt verbergen? Een elegante salontafel die in de eerste plaats de show steelt? Of een makkelijk tafeltje om je voeten op te leggen als je televisiekijkt? Je ziet ze allemaal bij Vandermeeren. We hebben salontafels in hout, metaal, kunststof en glas. Vraag advies aan onze interieurarchitecten, want het is de kunst om een salontafel te vinden die als gegoten zit in je interieur.

Bijzettafel kopen? Vind er een in de stijl van je interieur

Scroll eens door Pinterest of blader door interieurmagazines. In de mooiste interieurs spelen de bijzettafeltjes een hoofdrol. Met een plant, bloem of kaars erop en een lampje erbij tillen ze elke kamer naar een hoger niveau. Bovendien zijn ze multifunctioneel. Je gebruikt ze als kindertafeltje voor hapjes als je bezoek krijgt of schuift ze naast de zetel als extra salontafel. Op sommige bijzettafels kun je zelfs zitten. Wil je ook een interieur zoals in de boekjes? Dan is een bijzettafeltje een must.

Toon meer ...

Pagina's