Vandermeeren Interieurs - Slaapkamers en slaapcomfort

Boxspring: haal een hemels hotelbed in huis

Als je op hotel gaat, liggen die bedden altijd zo comfortabel. Je zou ze zo mee naar huis nemen. En dat treft, want Vandermeeren hééft zulke hemelse luxebedden. Waar zit het geheim? Boxsprings hebben laagjes: een bedbodem, een matras én een topper. Zo liggen ze zalig zacht en geniet je van een deugddoende nacht. Ook zijn de boxsprings redelijk hoog, zodat je makkelijk in en uit je bed stapt. Uitproberen? Natuurlijk, kom langs en neem je pyjama mee.

Matrassen die je rug volgen

Liever geen hoog hotelbed, maar een gewoon bed? Dan heb je bij ons de keuze uit heel wat matrassen met koudschuim of pocketveren. Die bewegen soepel met je lichaam mee en geven extra ondersteuning waar dat nodig is: aan je schouders, heupen en knieën. Zo ligt je rug altijd mooi recht en kunnen je spieren zich helemaal ontspannen. Zoete dromen verzekerd. Equilli en Magnitude zijn maar enkele van onze merken. Kom ze allemaal ontdekken bij Vandermeeren. De laatste doet het licht uit!

Vandermeeren Interieurs - Slaapkamers en slaapcomfort
Vandermeeren Interieurs - Slaapkamers en slaapcomfort

Bedden, opklapbedden en hoogslapers

Je bed moet in de eerste plaats goed liggen. Toch wil het oog ook wat. In de slaapafdelingen van onze winkels vind je pareltjes van bedden terug, eenpersoons en tweepersoons in verschillende formaten. Gestoffeerde of houten bedden met of zonder pootjes en met of zonder hoofdbord. Sommige bedden zijn verstelbaar – handmatig of elektrisch. We hebben plaatsbesparende opklapbedden die verticaal of horizontaal openklappen. En je vindt bij ons bedkasten met ruimte voor een opklapbed.

Renoveer je de slaap- of logeerkamer? Zet dan onze interieurarchitecten aan het werk. Zij ontwerpen een kamer die het maximum uit de ruimte haalt, zelfs als die beperkt is. Spring binnen in onze winkels aan de Pannestraat in Veurne. Heb je een vraag of wil je graag meer info? Bel 058 310 320 of mail naar info@vandermeeren.be.