[BELANGRIJK] Update i.v.m. Corona-maatregelen

De Coronacrisis houdt heel de wereld in de ban. Naar aanleiding van de recente maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt om vanaf maandag 2 november de deuren te sluiten tot nader order.

Morgen, zondag 1 november, zullen we uitzonderlijk open zijn van 14 u tot 18 u om jullie alsnog te kunnen ontvangen. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw bezoek zeker veilig kan verlopen.

Onze winkels zullen vanaf maandag dus voorlopig gesloten blijven. Wij proberen gedurende deze tijd wel voor dringende vragen bereikbaar te blijven via mail (info@vandermeeren.be) en je bij te staan waar nodig. Ook via diverse sociale media en onze website blijven wij bereikbaar.

Ons logistieke centrum zal tot nader bericht wel openblijven om de afhalingen en leveringen te blijven verderzetten. Klanten die een bestelling hebben lopen, zullen binnenkort meer nieuws mogen ontvangen over hun bestelling.

In tussentijd kan je gerust extra inspiratie opdoen via onze sociale media. Wij blijven jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via onze website en Facebook.

We hopen uiteraard dat de situatie zich zo snel mogelijk herstelt, maar stellen momenteel de gezondheid van onze medewerkers, jullie - de klanten - en ieders familieleden voorop.

Wij kijken er naar uit om jullie binnenkort opnieuw te mogen ontvangen in onze toonzalen. Intussen werken wij verder aan de vernieuwing om jullie te blijven inspireren.

Het Vandermeeren-team