Vakantie in eigen huis?

Vakantie in eigen huis? Deze bizarre toestand zal ons daar misschien wel toe verplichten. Hoeft dat daarom slecht te zijn? Wij denken van niet! Integendeel, misschien is het wel het moment om je binnen en buiten te vernieuwen.

Vandermeeren laat je genieten van je nieuw interieur

Droom je al langer van een complete make-over of eerder een aanpassing aan je bestaand interieur? Dan mag je nog steeds rekenen op ons aanstekelijke enthousiasme en gericht advies.

Een persoonlijk afspraak? Dat mag!

Maak je intussen graag een afspraak voor een thuisbezoek door ons, of kom je liever zelf naar de toonzaal mits naleving van de corona regels? Dat kan uiteraard. 

Mail ons voor een persoonlijke afspraak

Enkele nieuwigheden voor de zomer

Fizz - Joli

Deze stoelencollectie is gemaakt rond organisch gevormd aluminium. De fijne, vrouwelijke lijnen en rondingen geven deze tafels en stoelen een visuele lichtheid. Dit materiaal heeft niet alleen een groot zitcomfort, het is ook weersbestendig en droogt heel snel.

Poule - Kristalia

Dit eigentijdse design object wordt geproduceerd met functionaliteit in het achterhoofd. Een klaptafel speciaal ontworpen voor kleine en moeilijke ruimtes, de Poule is een zeer veelzijdig product

Lamzac - Fatboy

De Fatboy Lamzac is een echte must-have. Je neemt deze luchtzak overal mee naartoe. Binnen enkele seconden is de zak met lucht te vullen. Blaas deze zitzak makkelijk op in het park, op het strand, op het vliegveld of bij vrienden thuis. Relaxen maar!

Lamzac

Wanneer we onze winkel terug mogen openen, staan wij klaar om je te gidsen op je reis doorheen onze nieuwe collecties. Hou het veilig en verzorg jullie. Samen lukt het ons!
#staysafe

PS: Vergeet zeker ook ons nieuwe sfeerfilmpje niet eens te bekijken!