Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Vandermeeren: interieurs waarvan je gelukkig wordt

  • Maatwerk uit eigen atelier: gratis opmeting en plaatsingdienst
  • Oerdegelijke meubels en decoratie van design tot nieuw-klassiek
  • Gratis interieuradvies door binnenhuisarchitecten
  • Smaakvol gebracht in onze vernieuwde toonzalen

208 klanten geven Vandermeeren 4.1 op 5

Aanbod meubelen Ons maatwerk Afspraak maken

Vandermeeren, de inrichters.

Vandermeeren Interieurs in Veurne; een meubelwinkel met een passie voor inrichten. Als jij het kan dromen en wij kunnen het tekenen, dan kunnen we 't maken. Standaardmeubelen of meubelen op maat: in onze toonzalen laten we je ’t beste van beide werelden zien, gecombineerd tot een smaakvol geheel.

Ons maatwerk

Meubels op maat

Wat je ook bij ons kiest – een salon, een slaapkamer of kasten – bij de meeste merken zijn de materialen, kleuren en afmetingen aanpasbaar. Dus vind je bij ons een kast die precies onder de schuine wand past, een bed waar ook de benen van je man in passen en een relaxstoel die precies is aangepast aan jouw lichaam.

Onze meubels op maat

Meubels, ook voor studio’s en kleine appartementen

Heb je een kot of klein appartement, bijvoorbeeld een appartement aan de kust? Vandermeeren haalt het maximum uit de ruimte. We toveren met oppervlakten en meubelen. Zo is er plaats genoeg voor alles en iedereen.

Onze ruimtebesparende meubels

Onze klanten vertellen

Al onze klanten zijn gelukkige klanten met interieurs om trots op te zijn. Dat komt omdat we van elk project een staatszaak maken en alleen tevreden zijn als jij dat ook bent.

Alle klantreacties
  • Bedankt aan het team van Vandermeeren. Hier neemt men nog uitgebreid de tijd om tekst en uitleg te geven. Twee keer op zaterdag enkele uren in de zaak doorgebracht om onze keuze te maken in het uitgebreide aanbod relax zetels. Voorlopig twee zetels van Stressless gekozen. Later is de vervanging van onze tweezit aan de beurt. Bedankt aan Vandermeeren. Nog veel succes met jullie uiterst verzorgde meubelzaak! 

    5