Overslaan en naar de inhoud gaan

We blijven open tijdens de werken! Steeds bereikbaar via Slableedstraat 16 in je gps.

Menu

Vandermeeren & inrichten, het zit in ons DNA

Vandermeeren is een echte familiezaak met generaties ervaring in inrichten van a tot z. Dankzij onze ligging aan de kust in Veurne zijn we al meer dan 45 jaar - met voorsprong - dé expert in slimme, betaalbare en kwalitatieve inrichtingen van studio’s en appartementen. Onze gepassioneerde adviseurs ontwerpen verrassende, creatieve en plaatsbesparende interieurs voor elke ruimte. Met bestaande topmerken, eigen maatwerk en service om u tegen te zeggen.

Kom langs en ontdek onze toonzalen aan zee

In onze compleet vernieuwde toonzalen vind je steeds het beste van het beste. Voortdurend vernieuwend, zodat een bezoek op weg naar zee telkens weer verrassend en inspirerend is. Onze prachtige winkels aan de gloednieuwe rotonde bieden complete interieurcollecties en slaapcollecties.

Maak nu je afspraak
Duurzaam comfort.
Vandermeeren toont het verschil.
Eigenzinnige interieurs

Wat je ook bij ons kiest - een salon, relax, slaapkamer of bureel, met een eigen frisse kijk op inrichten brengen onze gepassioneerde ontwerpers en adviseurs bestaande merken en eigen maatwerk tot eigenzinnige, creatieve en plaats besparende interieurs waar u zich als klant gegarandeerd thuis voelt.

We leveren aan zee, diep in het binnenland en zelfs tot heel ver over de landsgrenzen heen.

Experts in studio’s en appartementen

Of je nu huurt, een tweede verblijf hebt, of vast aan zee woont; iedereen wil een interieur dat past bij zijn levensstijl. We gaan ver in het meedenken over de juiste oplossing. We laten geen vierkante centimeter onbenut en hebben dankzij eigen maatwerk een oplossing voor élk probleem.

Slim maatwerk

Groots wonen kan in elk soort ruimte, ook bij compacte oppervlaktes. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inrichten van studio’s en appartementen aan zee, neemt Vandermeeren het voortouw op gebied van slimme interieurs.

We brengen nieuwe en verrassende ideeën en tonen daarmee het verschil. Ontdek het pure DNA van Vandermeeren.

We hebben aandacht voor elk detail van je inrichting.

Vandermeeren Interieurs in Veurne; een meubelwinkel met een passie voor inrichten. Als jij het kan dromen en wij kunnen het tekenen, dan kunnen we ’t maken. Standaardmeubelen of meubelen op maat: in onze toonzalen laten we je ’t beste van beide werelden zien, gecombineerd tot een smaakvol geheel.

Dé expert in inrichten, met voorsprong.

Onze ontwerpers staan garant voor een persoonlijke oplossing. We praten over jouw levensstijl, en combineren die behoeftes met onze knowhow over slimme interieurs. Zo laten we geen vierkante centimeter onbenut, met een comfortabele inrichting als resultaat. We mixen bestaande topmerken met eigen maatwerk, zodat elke oplossing binnen handbereik ligt.

Laat je verrassen door onze creatieve ideeën. Laat ons tonen waarom wij het verschil maken. Ontdek het echte Vandermeeren-DNA.

Maak nu je afspraak
Benieuwd naar meer? Neem een kijkje naar onze laatste projecten!
  • Van Koeckhoven - Vandermeeren Interieurs
  • De Greef - Vandermeeren Interieurs
  • VPS Ramada - Vandermeeren Interieurs
  • Realisatie CAL II - Vandermeeren Interieurs
  • Matheuse - Vandermeeren Interieurs
Meer realisaties