Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Nieuw: plan je bezoek aan Vandermeeren online!
36E87 - Vandermeeren Interieurs

Vandermeeren: interieurs waarvan je gelukkig wordt

  • Oerdegelijke meubels en decoratie van design tot nieuw-klassiek
  • Gratis interieuradvies door binnenhuisarchitecten
  • Eigen plaatsingsdienst, gratis levering en plaatsing
Ontdek onze realisaties Krijg interieuradvies
Realisatie - Dugardein - Vandermeeren Interieurs
Realisatie - Dugardein
https://player.vimeo.com/video/434714864

Meubels met geluksgarantie

Die degelijkheid vind je terug in onze meubels én onze service, want we hebben interieurarchitecten in huis die gratis een ontwerp voor je maken, zodat het hele interieurplaatje klopt. Wedden dat je zelfs na járen nog altijd enthousiast bent over je keuze? En dat je gasten keer op keer ‘wow’ zeggen als je ze op bezoek krijgt?

Meubels voor altijd

De meubels van Vandermeeren zijn voor altijd. We zweren bij degelijkheid en werken alléén samen met leveranciers die even gepassioneerd zijn door wonen als wij. Zo ben je zeker van een tijdloos interieur dat een leven lang meegaat, in jouw smaak en binnen je budget.

Ontdek al onze merken

Meubels op maat

Wat je ook bij ons kiest – een salon, een slaapkamer of kasten – bij de meeste merken zijn de materialen, kleuren en afmetingen aanpasbaar. Dus vind je bij ons een kast die precies onder de schuine wand past, een bed waar ook de benen van je man in passen en een relaxstoel die precies is aangepast aan jouw lichaam.

Onze meubels op maat

Meubels, ook voor studio’s en kleine appartementen

Heb je een kot of klein appartement, bijvoorbeeld een appartement aan de kust? Vandermeeren haalt het maximum uit de ruimte. We toveren met oppervlakten en meubelen. Zo is er plaats genoeg voor alles en iedereen.

Onze ruimtebesparende meubels

Onze klanten vertellen

Al onze klanten zijn gelukkige klanten met interieurs om trots op te zijn. Dat komt omdat we van elk project een staatszaak maken en alleen tevreden zijn als jij dat ook bent.

Alle klantreacties
  • Les meubles reçus sont très bien et les couleurs judicieusement choisies.    Merci pour les conseils. Les services rendus par votre équipe de monteurs sont impeccables. Merci aussi pour le montage du meuble encastrant la chaudière.

    5

Vandermeeren Interieurs Veurne

De inrichters