Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijk interieuradvies door experts
  • Voor elk budget

Slimme maatwerkmeubelen voor elke ruimte.

Bij Vandermeeren gaan we verder dan alleen wat meubels plaatsen. We nemen de tijd om elke ruimte zorgvuldig te bestuderen en putten uit onze jarenlange ervaring om een plan op maat te maken. Elk hoekje en elke centimeter wordt benut voor een optimaal wooncomfort, zodat jouw ruimte niet alleen functioneel is, maar ook een bron van plezier en gemak wordt.

Maak een afspraak

Betaalbare meubelen op maat.

We houden het bij Vandermeeren betaalbaar, omdat we alles met eigen mensen realiseren. Ons team van vakmensen en ons eigen atelier geven ons volledige controle over het hele proces. Dit betekent dat we efficiënt kunnen werken zonder in te leveren op kwaliteit, wat zich vertaalt in eerlijke prijzen voor jou. Zo geniet je van prachtig maatwerk zonder je budget te overstijgen.

Maak een afspraakOf spring binnen

Esthetisch ontwerpen, feilloos afgewerkt.

Functioneel, maar ook mooi. Onze maatwerkmeubelen moeten naadloos opgaan in jouw leefwereld. Daarom denken we niet alleen over functie, maar ook over vorm. We streven ernaar om meubelstukken te creëren die niet alleen praktisch zijn, maar ook een statement maken in jouw interieur. Onze passie voor design en vakmanschap komt tot uiting in elk detail van onze meubels. Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat ons samen jouw ideale interieur realiseren!

Maak een afspraak

Laat je inspireren door onze realisaties.

Onze realisaties zijn meer dan alleen meubelen, ze zijn een weerspiegeling van onze passie voor inrichten.  Ontdek onze collecties en laat onze realisaties een inspiratiebron zijn voor jouw eigen unieke interieurverhaal.

Overtuigd van onze diensten?

Zet vandaag nog de eerste stap naar je droominterieur. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, jouw ideeën te bespreken en een plan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Maak een afspraak

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!