Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijk interieuradvies door experts
  • Voor elk budget

Een frisse start dankzij Vandermeeren.

Of het nu gaat om een kleine opfrisbeurt of een volledige transformatie, wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige renovaties die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen jouw droomrenovatie realiseren. Laten we samen de eerste stap zetten naar een vernieuwde en prachtige inrichting waar je elke dag van kan genieten.

Laat je inspirerenOf spring binnen

Wij ontzorgen je voor 100% tijdens je renovatie.

Bij ons krijg je meer dan alleen een renovatie. We begeleiden jou persoonlijk bij het maken van keuzes voor de keuken, vloeren, betegeling en andere aspecten van het project. Onze kennis van inrichting zorgt ervoor dat jouw renovatie niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch mooi oogt. Daarnaast nemen wij ook het voortouw in het vinden van de meest geschikte onderaannemers voor de job. We coördineren alles tot in de puntjes en zorgen voor een vlekkeloos verloop van het project. Op deze manier heb je slechts één aanspreekpunt en kan je vol vertrouwen achterover leunen terwijl wij je volledig ontzorgen.

Maak een afspraak

Laat je inspireren door onze realisaties.

Onze realisaties zijn meer dan alleen meubelen, ze zijn een weerspiegeling van onze passie voor inrichten.  Ontdek onze collecties en laat onze realisaties een inspiratiebron zijn voor jouw eigen unieke interieurverhaal.

Overtuigd van onze diensten?

Zet vandaag nog de eerste stap naar je droominterieur. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, jouw ideeën te bespreken en een plan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Maak een afspraak

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!