Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijk interieuradvies door experts
  • Voor elk budget

Jouw partner in het ultieme zitcomfort.

Kom en ontdek onze ongekende mogelijkheden van comfortabel zitten, relaxen en opstaan. Kan je zitcomfort een upgrade gebruiken? Voorkom rug-en nek problemen dankzij de juiste zetel of relax. Onze relaxfauteuils bieden heel wat mogelijkheden en zijn van het hoogste comfort. Laat ons jou begeleiden naar het ultieme zitcomfort en geniet van elke minuut van jouw ontspanning.

Maak een afspraak

Comfort naar een hoger niveau!

Vergemakkelijk het leven met de optie van een sta-op-relax. Een extra motor zorgt ervoor dat je probleemloos kan opstaan. Kwaliteit en service staan bij ons centraal! Kom langs en ontdek hoe wij comfort naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar een elektrisch verstelbare zetel met massagefunctie of een ergonomische fauteuil die perfect aansluit bij jouw lichaam, wij hebben de oplossing voor je. Jouw comfort begint hier!

Laat je inspirerenOf spring binnen

Laat je inspireren door onze realisaties.

Onze realisaties zijn meer dan alleen meubelen, ze zijn een weerspiegeling van onze passie voor inrichten.  Ontdek onze collecties en laat onze realisaties een inspiratiebron zijn voor jouw eigen unieke interieurverhaal.

Overtuigd van onze diensten?

Zet vandaag nog de eerste stap naar je droominterieur. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, jouw ideeën te bespreken en een plan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Maak een afspraak

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!