Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijk interieuradvies door experts
  • Voor elk budget

Lang zelfstandig thuis wonen, dat kan!

Kom en ontdek ons hoog-laagbed, jouw sleutel naar geluk voor vandaag én de toekomst. Maak meteen komaf met de zware klus van dagelijks jouw bed opmaken, wekelijks eronder poetsen, ... Voortaan is je bed deelbaar, verrijdbaar en in de hoogte verstelbaar. Daarenboven is iedere verstelbare positie mogelijk met een druk op de knop: zitten, liggen, slapen en opstaan. En het slaapcomfort zelf, subliem!

Maak een afspraak

Vandermeeren helpt je bij het kiezen van het juiste slaapcomfort

We nemen de tijd om de matras te kiezen die het best bij je past, beloofd. Onze klanten genieten van een langdurige garantie en wij zorgen dat je het juiste bed koopt. Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal. Of nodig je ons graag uit bij je thuis voor advies op maat? Het kan bij Vandermeeren!

Maak een afspraakOf spring binnen

Laat je inspireren door onze realisaties.

Onze realisaties zijn meer dan alleen meubelen, ze zijn een weerspiegeling van onze passie voor inrichten.  Ontdek onze collecties en laat onze realisaties een inspiratiebron zijn voor jouw eigen unieke interieurverhaal.

Overtuigd van onze diensten?

Zet vandaag nog de eerste stap naar je droominterieur. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, jouw ideeën te bespreken en een plan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Maak een afspraak

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!