Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijk interieuradvies door experts
  • Voor elk budget

Wij denken mee in jouw persoonlijk verhaal.

We vinden steeds de juiste oplossing voor jouw inrichting op maat. Zowel tweedeverblijvers als vaste bewoners, huurders, ...  iedereen wil een eigen invulling in de ruimtes, specifiek aan zijn levensstijl. We begeleiden je van A tot Z en lossen al je vragen op:

  • Slim en compact wonen, wat houdt dat in?
  • Hoe begin ik aan de inrichting?
  • Neem ik een bedcanapé of opklapbed?
  • Hoe krijg ik vier slaapplaatsen in een kamer?
  • Hoe doe ik de ruimte groter lijken?
Maak een afspraak

Onze unieke mix voor jouw uniek interieur.

We gaan altijd op zoek naar collecties met een brede mix aan mogelijkheden gecombineerd met ons eigen maatwerk, zodat we een oplossing kunnen bieden voor elke situatie. Waar standaardmeubelen geen oplossing meer bieden, gaan wij verder. Dat zorgt ervoor dat we, tot diep in het binnenland en zelfs over de landsgrenzen heen,  toonaangevend zijn!

Laat je inspirerenOf spring binnen

Meer dan enkel meubelen.

Omdat we oog hebben voor elk detail, voorzien we iedere studio en appartement van artisanale objecten, originele schilderijen, handgeknoopte tapijten en bijpassende verlichting. Die manier van werken maakt ons uniek en brengt in ieder interieur een apart verhaal. Zo kan je groots wonen, in élke ruimte. We geloven dat de juiste accenten het verschil kunnen maken tussen een gewoon interieur en een ruimte die echt tot leven komt.

Maak een afspraak

Laat je inspireren door onze realisaties.

Onze realisaties zijn meer dan alleen meubelen, ze zijn een weerspiegeling van onze passie voor inrichten.  Ontdek onze collecties en laat onze realisaties een inspiratiebron zijn voor jouw eigen unieke interieurverhaal.

Overtuigd van onze diensten?

Zet vandaag nog de eerste stap naar je droominterieur. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, jouw ideeën te bespreken en een plan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Maak een afspraak

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!