Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

Vandermeeren & inrichten, het zit in ons DNA!

Vandermeeren is een echte familiezaak met generaties ervaring in inrichten van A tot Z. Dankzij onze ligging aan de kust in Veurne zijn we al meer dan 45 jaar - met voorsprong - dé expert in slimme, betaalbare en kwalitatieve inrichtingen van studio’s en appartementen. Onze gepassioneerde adviseurs ontwerpen verrassende, creatieve en plaatsbesparende interieurs voor elke ruimte. Met bestaande topmerken, eigen maatwerk en service om u tegen te zeggen.

Afspraak maken

Kom langs en ontdek onze toonzalen aan zee!

In onze compleet vernieuwde toonzalen vind je steeds het beste van het beste. Voortdurend vernieuwend, zodat een bezoek op weg naar zee telkens weer verrassend en inspirerend is. Onze prachtige winkels aan de gloednieuwe rotonde bieden complete interieurcollecties en slaapcollecties.

We hebben aandacht voor elk detail van je inrichting!

Onze ontwerpers staan garant voor een persoonlijke oplossing. We praten over jouw levensstijl, en combineren die behoeftes met onze knowhow over slimme interieurs. Zo laten we geen vierkante centimeter onbenut, met een comfortabele inrichting als resultaat. We mixen bestaande topmerken met eigen maatwerk, zodat elke oplossing binnen handbereik ligt.

Laat je verrassen door onze creatieve ideeën. Laat ons tonen waarom wij het verschil maken. Ontdek het echte Vandermeeren-DNA.

Afspraak makenOf spring binnen!

Vandermeeren toont het verschil!

 • Eigenzinnige interieurs

  Wat je ook bij ons kiest - een salon, relax, slaapkamer of bureel, onze gepassioneerde ontwerpers en adviseurs brengen met een eigen frisse kijk op inrichten bestaande merken en eigen maatwerk tot eigenzinnige, creatieve en plaatsbesparende interieurs waar je je als klant gegarandeerd thuis voelt.

  We leveren aan zee, diep in het binnenland en zelfs tot ver over de landsgrenzen heen.

 • Experts in studio's en appartementen

  Of je nu huurt, een tweede verblijf hebt, of vast aan zee woont, iedereen wil een interieur dat past bij zijn levensstijl. We gaan ver in het meedenken over de juiste oplossing.  Dankzij onze jarenlange ervaring in het inrichten van studio’s en appartementen aan zee, neemt Vandermeeren het voortouw op gebied van slimme interieurs.

  Lees meer
 • Slim Maatwerk

  Groots wonen kan in elk soort ruimte, ook bij compacte oppervlaktes. We laten geen vierkante centimeter onbenut en hebben dankzij eigen maatwerk een oplossing voor élk probleem. We brengen nieuwe en verrassende ideeën en tonen daarmee het verschil. Ontdek het pure DNA van Vandermeeren.

  Lees meer
Maak een afspraak

Laat je inspireren door onze realisaties.

Onze realisaties zijn meer dan alleen meubelen, ze zijn een weerspiegeling van onze passie voor inrichten.  Ontdek onze collecties en laat onze realisaties een inspiratiebron zijn voor jouw eigen unieke interieurverhaal.

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!