Comfort

Comfort en lang zelfstandig thuis wonen

Vandermeeren zorgt voor je. We toveren unieke interieurs uit onze vingers, maar hebben daarbovenop de uiterste aandacht voor ergonomie en comfort. Al onze collecties zijn zo uitgekozen dat ze niet alleen erg mooi zijn, maar ook een toegevoegde waarde aan jouw comfort bieden.

Maak nu je afspraak
Inrichten zit in het Vandermeeren-DNA.
  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Meubels en decoratie voor elke stijl
  • Gratis interieuradvies door binnenhuisarchitecten
  • Creatieve en ruimtebesparende interieurs
Comfort - Vandermeeren Interieurs

Lang zelfstandig thuis wonen dankzij onze nieuwe intelligente oplossingen

Kom en ontdek ons hoog-laagbed, jouw sleutel naar geluk voor vandaag én de toekomst. Maak meteen komaf met de zware klus van dagelijks jouw bed opmaken, wekelijks eronder poetsen, ... Voortaan is je bed deelbaar, verrijdbaar en in de hoogte verstelbaar. Daarenboven is iedere verstelbare positie mogelijk met een druk op de knop: zitten, liggen, slapen en opstaan. En het slaapcomfort zelf, subliem!

Vandermeeren helpt je bij het kiezen van het juiste slaapcomfort

We nemen de tijd om de matras te kiezen die het best bij je past, beloofd. Onze klanten genieten van een langdurige garantie en wij zorgen dat je het juiste bed koopt. Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal. Of nodig je ons graag uit bij je thuis voor advies op maat? Het kan bij Vandermeeren!

Maak nu je afspraak

Jouw partner voor een ergonomisch en comfortabel leven

Kom en ontdek onze ongekende mogelijkheden van comfortabel zitten, relaxen en opstaan. Kan je zitcomfort een upgrade gebruiken? Voorkom rug-en nek problemen dankzij de juiste zetel of relax. Onze relaxfauteuls bieden heel wat mogelijkheden en zijn van het hoogste comfort. Zo gaan ze een leven lang mee. Vergemakkelijk het leven met de optie van een sta-op-relax. Een extra motor zorgt ervoor dat je probleemloos kan opstaan. Kwaliteit en service staan bij ons centraal!