Bureaumeubelen

Bureaumeubelen voor inspirerende werkplekken

Je kantooromgeving heeft een grote impact op je productiviteit. Hoe aangenamer je bureau is, hoe gelukkiger we zijn en hoe vlotter we werken. Denk je spontaan aan hippe bedrijven met...

Bureaumeubelen voor inspirerende werkplekken

Je kantooromgeving heeft een grote impact op je productiviteit. Hoe aangenamer je bureau is, hoe gelukkiger we zijn en hoe vlotter we werken. Denk je spontaan aan hippe bedrijven met springballen en pingpongtafels? Het kan veel eenvoudiger. Bij Vandermeeren vind je bureaus en bureaustoelen voor thuis, op kantoor en in de kinderkamer.

Bureaus waaraan je met plezier blijft zitten

Nieuw bureau nodig? Kies er een die uitnodigt om aan te werken, praktisch en met genoeg plaats om je papieren en spullen neer te leggen of op te bergen. Scandinavisch strak met slanke pootjes of lekker robuust in massief eik. Aan de bureaus van Vandermeeren krijg je de beste ideeën. Moeilijk te geloven? Test het zelf uit in onze winkels.

Beste ergonomische bureaustoelen

Bij een bureau hoort natuurlijk een bureaustoel. Die moet je rug stevig ondersteunen en zacht zitten – je brengt er tenslotte heel wat uren op door. Je rolt professioneel heen en weer op bureaustoelen van Actona, Kartell, Perfecto, Kinnarps en Topstar. De meeste bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben exemplaren met en zonder armleuning, in stof en leder. En speciale ergonomische stoelen met een onnavolgbare vering. Wist je trouwens dat er aparte bureaustoelen zijn voor mannen en vrouwen? Spaar je rug – je moet er nog een heel leven mee doen – en haal je bureaustoel bij Vandermeeren.

Bureau voor jonge studiekoppen

Bij de jeugdkamers kunnen de bureaus niet ontbreken. Je kinderen leren er hun eerste woordjes, bereiden er hun eerste toetsen voor en studeren er voor de eerste examens. Kortom: deze bureaus schrijven geschiedenis. Aan welk bureau zal jouw zoon of dochter het best presteren?

Toon meer ...