Vandermeeren Interieurs - Bureaumeubelen

Bureaus waaraan je met plezier blijft zitten

Nieuw bureau nodig? Kies er een die uitnodigt om aan te werken, praktisch en met genoeg plaats om je papieren en spullen neer te leggen of op te bergen. Scandinavisch strak met slanke pootjes of lekker robuust in massief eik. Aan de bureaus van Vandermeeren krijg je de beste ideeën. Moeilijk te geloven? Test het zelf uit in onze winkels.

Beste ergonomische bureaustoelen

Bij een bureau hoort natuurlijk een bureaustoel. Die moet je rug stevig ondersteunen en zacht zitten – je brengt er tenslotte heel wat uren op door. Je vindt bureaustoelen in onze winkels: Startup & Studio en Cosy & Comfort. Je rolt professioneel heen en weer op bureaustoelen van Actona, Kartell, Perfecto, Kinnarps en Topstar. De meeste bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben exemplaren met en zonder armleuning, in stof en leder. En speciale ergonomische stoelen met een onnavolgbare vering. Wist je trouwens dat er aparte bureaustoelen zijn voor mannen en vrouwen? Spaar je rug – je moet er nog een heel leven mee doen – en haal je bureaustoel bij Vandermeeren.

Vandermeeren Interieurs - Bureaumeubelen
Vandermeeren Interieurs - Bureaumeubelen

Bureau voor jonge studiekoppen

Bij de jeugdkamers kunnen de bureaus niet ontbreken. Je kinderen leren er hun eerste woordjes, bereiden er hun eerste toetsen voor en studeren er voor de eerste examens. Kortom: deze bureaus schrijven geschiedenis. Aan welk bureau zal jouw zoon of dochter het best presteren?

Bureaus en bureaustoelen die spontaan doen werken? Je vindt ze bij Vandermeeren in Veurne. Spring zeker binnen! Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Bel 058 310 320 of stuur een mailtje naar info@vandermeeren.be.