Vandermeeren Interieurs - Outdoor

Tuinmeubels voor meer vitamine D

Zonlicht en buitenlucht doen wonderen voor je gezondheid. Daarom moet je er zo veel mogelijk van profiteren. Hoe gezelliger jij je terras, tuin of balkon maakt, hoe makkelijker je naar buiten gaat. We selecteerden voor jou een reeks tuinmeubels met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Zo tank jij zeker genoeg vitamine D. Vergeet de plastic, stapelbare meubels en maak kennis met stijliconen die in de winter ook bínnen de show stelen.

Parasols, outdoorbijzettafels, tuinstoelen en buitenverlichting

In onze collectie vind je exclusieve houten en aluminium parasols van Jardinico. Ze passen als gegoten bij de vintage rotanmeubels van Vincent Sheppard. Kleur brengen in je buitenliving doe je met de water- en vuilafstotende zitzakken van Fatboy. Zet daar nog een sfeerlamp en een bijzettafeltje bij en je cocon is compleet. Laat de zon maar komen!

Vandermeeren Interieurs - Outdoor
Vandermeeren Interieurs - Outdoor

Tuinmeubelen in weerbestendige materialen

In ons Belgenlandje krijgt tuinmeubilair het zwaar te verduren. De zon wisselt af met felle regens en wind. Daarom vind je in onze winkels alleen producten die bestand zijn tegen het buitenleven en weinig onderhoud nodig hebben.

Geef je over aan de lokroep van het buitenleven en rep je naar ons om je terras aan te kleden. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bel 058 310 320 of info@vandermeeren.be.