Woonaccessoires

Woonaccessoires zorgen voor magie in huis

Sfeerverlichting, kussens en plaids in de zetel, en een opvallende vaas als eyecatcher. De details maken je huis of appartement helemaal af. Ze geven een warm welkom aan je gasten, doen mensen...

Woonaccessoires zorgen voor magie in huis

Sfeerverlichting, kussens en plaids in de zetel, en een opvallende vaas als eyecatcher. De details maken je huis of appartement helemaal af. Ze geven een warm welkom aan je gasten, doen mensen dichter bij elkaar kruipen of zorgen voor een instant feestgevoel. Woonaccessoires zijn een weerspiegeling van wie je bent en sluiten naadloos aan op de rest van je interieur. Benieuwd hoe jij je woning een extra touch kunt geven? Doe ideeën op in onze woonwinkels. 

Decoratie fleurt je huis op

Planten brengen je woonkamer tot leven, kleurrijke vazen, kommen en kaarsenhouders lichten de ruimte op, en wanddecoratie brengt reliëf op de muren. Bij Vandermeeren hebben we decoratie, van modern tot klassiek, om je interieur een uniek karakter te geven.

Verlichting: hanglampen, staande lampen en tafellampen

Een grote lamp nodig voor boven de eettafel, indirecte en warme sfeerverlichting in je salon of een lamp voor op je bureau? Je vindt onze collectie lampen verspreid over de kameropstellingen. Zo zie je meteen wat de verlichting met je ruimte doet en weet je zeker dat de lamp ook helemaal tot zijn recht komt in jouw interieur.

Tapijten voor lekker warme voeten

Met trots stellen we voor: de tapijtencollectie van Jacaranda. Een Britse fabrikant gespecialiseerd in handgemaakte tapijten met natuurlijke materialen en in natuurlijke kleuren. Je krijgt veel textuur, mooie tekeningen en vooral: veel warmte. Je kiest uit de standaardcollectie tapijten of bestelt ze per vierkante meter. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en materialen.

Toon meer ...

Pagina's