Woonkamermeubelen

Opbergmeubels voor al je favoriete spullen

Heb je een open kast nodig om je boeken te etaleren of juist een grote gesloten kast om al het speelgoed te maskeren? Een inloopkast om ‘s ochtends door je collectie te flaneren of een ladekast...

Opbergmeubels voor al je favoriete spullen

Heb je een open kast nodig om je boeken te etaleren of juist een grote gesloten kast om al het speelgoed te maskeren? Een inloopkast om ‘s ochtends door je collectie te flaneren of een ladekast om je ondergoed en sokken in te sorteren? De handigste en mooiste opbergmeubels vind je bij Vandermeeren. 

Woonkamer: van mediameubel over boekenkast tot dressoir

Een mens verzamelt wat in zijn leven. Papier, boeken, speelgoed, servies, souvenirs, … Onze kasten geven een plekje aan al die spullen, zodat je ze makkelijk terugvindt als dat nodig is. We hebben wandplanken, dressoirs, wandkasten en boekenkasten. Je bestelt ze in het materiaal, de kleur en de uitvoering die het beste bij jouw stijl en woning passen. Bijvoorbeeld kasten in hout, gelakt of mat, met of zonder pootjes, met laden, deurtjes of een schuifdeur. Vraag raad aan onze interieurexperts. Zij luisteren aandachtig naar je wensen en vinden of ontwerpen precies wat je nodig hebt.

Slaapkamer: inloopkasten en ladekasten voor een helder overzicht

Met een goed gestructureerde slaapkamerkast win je ‘s ochtends heel wat tijd. In een oogopslag zie je al je kleding, schoenen en accessoires. Zo gaat het kiezen makkelijker en sneller. Bij Vandermeeren kies je uit inloopkasten, losstaande kledingkasten en ladekasten die je flexibel kunt indelen. Kies uit ons assortiment kasten of stel zelf je kast samen.

Gratis opmeten, leveren en plaatsen

Bij Vandermeeren trekken we de kwaliteit van onze meubels door in onze service. Zo is het ontwerp door een interieurarchitect, en de levering en plaatsing van je nieuwe meubels bij de prijs inbegrepen. Heb je dus concrete plannen voor wand- of slaapkamerkasten? Dan komen we bij je thuis langs. We meten de kamers op, peilen naar je stijl en kijken met welke bestaande meubels we rekening moeten houden. We passen het plan aan tot je helemaal tevreden bent en zetten dan onze leveranciers aan het werk. Je kasten worden zoals afgesproken geleverd en geplaatst. Zo hoef je ze alleen nog in te laden en je nieuwe meubels te bewonderen.

Ontdek ons maatwerk

Toon meer ...

Pagina's