Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

Terug naar nieuws & promoties

Revolutionair ruimtebesparend slapen.

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde innovatie en ruimtebesparing met ons nieuw elektrisch uitschuifbaar bed, volledig vervaardigd in ons eigen maatwerkatelier. Dit bed is een ware revolutie in slaapcomfort en functionaliteit. Wanneer het gesloten is, is het bed volledig onzichtbaar en neemt het geen ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor ruimtes waar elke centimeter telt.

Met een simpele druk op de knop schuift het bed elektrisch open, waardoor het uitschuiven moeiteloos en gemakkelijk is, zonder enige fysieke inspanning. Het ontwerp van het bed kan volledig worden aangepast aan de wensen van de klant, zodat het naadloos aansluit bij de stijl en inrichting van de ruimte. Bovendien kan het bed moeiteloos worden ingewerkt in een kastenwand, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Ervaar zelf het ultieme gemak en comfort van ons elektrisch uitschuifbaar bed en ontdek hoe je ruimte kunt maximaliseren zonder in te leveren op slaapkwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak in onze toonzaal, waar we je graag laten kennismaken met dit innovatieve slaapsysteem.

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijk interieuradvies door experts
  • Voor elk budget

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!