Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

Terug naar nieuws & promoties

Zelfstandig thuis wonen zonder zorgen!

Stap binnen in een wereld van comfort en gemak met ons hoog-laagbed, jouw sleutel naar een gelukkig en zelfstandig leven, zowel vandaag als in de toekomst. Zeg vaarwel tegen de zware taken van het dagelijks opmaken van je bed en het wekelijks poetsen eronder. Ons bed is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen: deelbaar, verrijdbaar en in hoogte verstelbaar, allemaal met een simpele druk op de knop.

Maar dat is niet alles. Het slaapcomfort is werkelijk subliem. We nemen de tijd om de perfecte matras voor jou te vinden, zodat je kan genieten van een goede nachtrust. Bovendien bieden we langdurige garantie en staan we garant voor de juiste keuze van jouw bed.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal en ervaar zelf het comfort en gemak van ons hoog-laagbed. Of nodig ons uit voor advies op maat bij jou thuis. Bij Vandermeeren staan we voor je klaar om jouw leven comfortabeler en gelukkiger te maken.

  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijk interieuradvies door experts
  • Voor elk budget

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!