Renovatie & nieuwbouw

Vandermeeren gaat voor renovatie én nieuwbouw

Al decennia lang is Vandermeeren toonaangevend interieurinrichter aan zee. Huizen en appartementen verouderen, daarvan zijn we ons bewust. Hierdoor is er voor ons een nieuwe markt ontstaan. Voortaan zetten we ook in op renovatie en worden we je persoonlijke coördinator zijn voor je te vernieuwen pand.

Maak nu je afspraak
Inrichten zit in het Vandermeeren-DNA.
  • Maatwerk uit eigen atelier
  • Meubels en decoratie voor elke stijl
  • Gratis interieuradvies door binnenhuisarchitecten
  • Creatieve en ruimtebesparende interieurs
Rénovation et construction neuve - Vandermeeren Interieurs
Rénovation et construction neuve - Vandermeeren Interieurs

Wij ontzorgen je voor 100% tijdens je renovatie

Vandermeeren staat in vanaf het voorontwerp tot het einddetail. Een toonaangevende 3D-tekening wordt voorzien van elk detail. Om je te overtuigen van onze aanpak vind je tal van realisaties op onze site en kregen onze toonzalen een grondige make-over.

Alleen met de beste stielmannen

Onze klanten komen bij ons terecht omdat ze één aanspreekpunt zoeken. En omdat we weten dat je tijdens de verbouwing en eindafwerking niet alles zelf tot in de perfectie kunt doen, omringen we ons met de beste stielmannen uit de streek om jouw droompand te realiseren. Geen valse beloftes, geen loze woorden.

Maak nu je afspraak

Maak je woning future proof

Een verbouwing hoeft niet drastisch te zijn, maar moet als doel hebben om je woning future proof te maken. Daarbij is een frisse kijk altijd inspirerend. We starten van een 3D-tekening en mixen comfort, eigen maatwerk en hoogwaardige meubelmerken tot een uniek geheel voor jouw verbouwing.

Vandermeeren geeft je voorsprong

Omdat we oog hebben voor elk detail, voorzien we iedere studio en appartement van artisanale objecten, originele schilderijen, handgeknoopte tapijten en bijpassende verlichting. Die manier van werken maakt ons uniek en brengt in ieder interieur een apart verhaal. Zo kan je groots wonen, in élke ruimte.

Bekijk renovatie- en nieuwbouwprojecten

  • Realisatie CAL II - Vandermeeren Interieurs
  • Realisatie CAL - Vandermeeren Interieurs
Bekijk alle realisaties