Onze toonzalen blijven open tijdens de werken.

Terug naar veelgestelde vragen

Werking

 • Hoe gaan jullie te werk?

  Bij Vandermeeren Interieurs staat persoonlijke begeleiding en advies centraal in alles wat we doen. Wij begrijpen dat het creëren van de perfecte woonruimte meer is dan alleen het kiezen van meubilair. Daarom bieden wij een unieke service die verder gaat dan de gewone meubelwinkelervaring.

  Onze toegewijde interieuradviseurs staan voor je klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Je kan bij ons langskomen met je grondplan en wij zullen je begeleiden bij de totale inrichting van jouw ruimte. Van meubilair tot verlichting, geen enkel detail wordt over het hoofd gezien.

  Jouw reis naar het perfecte interieur begint met een eerste verkennend gesprek in één van onze toonzalen.  Hier kan je jouw wensen en behoeften met onze interieuradviseurs bespreken. Op basis van je input gaan onze experts aan de slag. Als je een grondplan hebt, gebruiken we dit om jouw woning in 3D uit te tekenen en verschillende interieurontwerpen te creëren. Als er geen grondplan is, komen we bij jou langs om alles op te meten.

  Wanneer wij enkele ontwerpen voor je hebben kunnen uitwerken, nodigen we je opnieuw uit naar onze toonzalen, waar we samen de ideeën doornemen. Dit leidt vaak tot verrassende nieuwe inzichten en ideeën die je misschien niet had verwacht. We zorgen ervoor dat alle kleuren en details samenkomen tot een perfect totaalplaatje.

 • Doen jullie dit enkel voor een totaalinrichting?

  Uiteraard hoeft het niet steeds om een volledige verandering van je inrichting te gaan. Onze interieuradviseurs staan ook steeds voor jou paraat indien je graag wat advies wenst over slaapcomfort, een nieuw salon, de verdere decoratie en aankleding van je woning of voor al je andere vragen.

 • Doen jullie ook maatwerk?

  Absoluut! Maatwerk is een belangrijk onderdeel bij Vandermeeren. We zijn trots op ons eigen productieproces, waarbij we alles in eigen hand hebben. Vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing bij jou thuis, nemen wij het volledige proces op ons.

  Ons toegewijde team tekent, ontwerpt, produceert en plaatst alle meubelstukken met de grootste zorg en aandacht voor detail. Dit stelt ons in staat om niet alleen hoogwaardige maatwerkmeubelen te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met ons eigen productieproces kunnen we flexibel inspelen op jouw specifieke eisen en garanderen we een resultaat dat precies past bij jouw unieke leefomgeving.

 • Kan ik bij jullie terecht voor een renovatie?

  Als je behoeften verder gaan dan meubilair, helpen wij je ook graag bij jouw renovatieproject. We bekijken je renovatieproject met een frisse blik en brengen je in contact met de juiste partners. Tijdens de renovatie nemen we de coördinerende rol op ons, zodat je volledig ontzorgd wordt. Of het nu gaat om het vernieuwen van je vloeren, het renoveren van je keuken of het upgraden van je badkamer, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Met ons team van ervaren professionals zorgen we ervoor dat je renovatie vlot verloopt en het resultaat voldoet aan al je verwachtingen.

 • Kan ik bij jullie ook terecht voor decoratie en verlichting?

  Bij Vandermeeren Interieurs gaan we verder dan meubels alleen, we streven ernaar om je interieurdromen waar te maken. Of het nu gaat om het toevoegen van een opvallend kunstwerk dat een gesprek op gang brengt, of het kiezen van de perfecte verlichting die de sfeer van de ruimte versterkt, ook daarvoor kan je bij ons terecht.

  Stap binnen in onze toonzalen, waar onze interieuradviseurs klaar staan om je te begeleiden naar de perfecte keuzes die passen bij jouw wensen en behoeften. Samen maken we van je huis een thuis, waar functionaliteit, comfort en esthetiek samenkomen. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de mogelijkheden voor jouw unieke leefruimte!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties van Vandermeeren? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!